Dienst 1
Dienst 2
Dienst 3
Dienst 4
Dienst 4


Telefonische bereikbaarheid overnemen van opdrachtgever
Agenda beheer en telefonische afspraken maken en schriftelijk bevestigen

Eeve Backoffice kan voor u de telefonische bereikbaarheid overnemen als u zelf niet bereikbaar kunt zijn.
Laat een bericht achter na de pieptoon..........
Dit wilt u liever ook niet horen , u spreekt dan waarschijnlijk ook geen bericht in zoals de meeste mensen. En daar, op dat moment heeft u ons nodig!
Wij kunnen niet alleen de telefoon voor u opnemen, professioneel, direct met uw bedrijfsnaam natuurlijk, maar ook accuraat en persoonlijk te werk gaan, uw klanten van de gewenste informatie voorzien en natuurlijk de terugkoppeling naar u in korte verslagen.
Desgewenst ontvangt u een sms bij spoed of anderzijds door vooraf gemaakte afspraken.
Directe kennis van uw bedrijf is dus altijd aanwezig en zo kunnen wij u veel werk uit handen nemen. Zo worden uw klanten vriendelijk, professioneel en op de door u gewenste wijze te woord gestaan gedurende de gehele werkdag.
Het werkt voor de klant duidelijk dat hij altijd met dezelfde persoon “ zaken” doet en dus zijn bedrijf in prima handen is, terwijl hij zelf door kan werken zonder gestoord te worden. Directe kennis van het bedrijf van de klant is dus altijd aanwezig, zoals ook directe betrokkenheid en groot inlevingsvermogen.
Tevens kunnen wij tegelijk afspraken voor de opdrachtgever inboeken in zijn/haar agenda en eventueel bevestigen naar de klant.